MotionCam detectors van Alarm Engineers

mei 17, 2020
Posted in info
mei 17, 2020 Alarm Engineers

MotionCam detectors van Alarm Engineers

alarm sensor foto inbraak
Toepassing van Alarm engineers technologieën aan fotoverificatie met MotionCam.

MotionCam-detectoren nemen tot 5 foto’s bij bewegingsdetectie. In minder dan 9 seconden ontvangen gebruikers en / of beveiligingsbedrijven de eerste foto en kunnen ze beginnen met het analyseren van de situatie. Het innovatieve radioprotocol van Wings maakt het mogelijk detectoren te installeren op een afstand van maximaal 1700 meter van de hub (inbraakcentrale) en werkt tot 4 jaar op de vooraf geïnstalleerde batterijen.

Bovendien maakt MotionCam nooit op verzoek een foto die goed is voor de privacy!. De camera wordt alleen geactiveerd wanneer de detector wordt geactiveerd!.

alarmsysteem camera foto sensor

Meer dan een foto. Sneller dan een video.

Met MotionCam weet u van de feitelijke situatie thuis nog voordat de inbrekers begrijpen dat ze zijn gepakt. Een geanimeerde fotoserie volgt het onmiddellijke bewegingsalarm voor een nauwkeurige beoordeling van de situatie.

Alarm detectie uitleg

Ontworpen om privacy te respecteren

MotionCam is ontworpen om uw veiligheid te controleren, niet uw persoonlijke leven. De bewegingsdetector kan op verzoek geen foto’s maken. De camera wordt alleen geactiveerd als gevolg van een bewegingsalarm. De gegevens worden tijdens de transmissie en opslag versleuteld. Niemand analyseert het, zelfs de AI niet. U hoeft niet onder constant toezicht van de beveiligingscamera’s te leven om te weten waarom het alarm is afgegaan.

MotionCam detectors dief foto

Heeft u beslist om een alarmsysteem te laten plaatsen?

Met een professioneel Alarm Engineers beveiligingssysteem bent u alvast op de goede weg. De StarterKits zijn uitbreidbaar met extra opties zoals brandbeveiliging, lekdetectie, aansluiting van uw bestaande bewakingscamera’s, enz… Lees meer>

5/5 - (1 stemmen)
, ,

ALARM-ENGINEERS.NL

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie
over onze producten of services.